Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Στη Σαγκάη η Παγκόσμια Έκθεση Ταξιδιού

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-04-08 16:08:31
  • Προβολές:
  • 670

Στη Σαγκάη θα φιλοξενηθεί η Παγκόσμια Έκθεση Ταξιδιού από τις 18 έως τις 21 Απριλίου 2019 αναμένοντας να προσελκύσει πλήθος εκθετών και επισκεπτών. 
   Ήδη πάνω από 750 εκθέτες από 53 χώρες και περιοχές έχουν εγγραφεί για να λάβουν μέρος στην Έκθεση με πολλούς απ’ αυτούς να κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στη διοργάνωση. Σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Σαγκάης, μερικές από τις χώρες που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην έκθεση είναι το Μαρόκο, η Μαδαγασκάρη, η Παπούα Νέα Γουινέα, η Γκαμπόν και το Τουρκμενιστάν. 
Επίσης, εκθέτες από την Ιταλία, τη Ρωσία, τη Σρι Λάνκα, την Ιαπωνία, την Καμπόντια, το Περού και την Κούβα, που αποτελούν μακροχρόνιους συνεργάτες της έκθεσης, θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε αντιστοιχία με τις νέες τάσεις στην αγορά του κινεζικού τουρισμού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διοργανωτής. 
Η ετήσια αυτή διοργάνωση αποτελεί μια πλατφόρμα που αναδεικνύει το φυσικό τοπίο της Κίνας, καθώς οι τοπικές τουριστικές αρχές συναγωνίζονται στο να παρουσιάσουν τις τουριστικές πηγές τους με μέσα υψηλής τεχνολογίας σε αυτήν την έκθεση. 
Τοπικά τουριστικά γραφεία, πρακτορεία, διαδικτυακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες, λειτουργοί θεματικών πάρκων, εκπρόσωποι ξενοδοχείων και ασφαλιστικών εταιριών θα παρευρεθούν επίσης στην Παγκόσμια Έκθεση Ταξιδιού. Αναμένεται δε ότι η διοργάνωση θα προσελκύσει πάνω από 15000 επαγγελματίες επισκέπτες και 50.000 λάτρεις των ταξιδιών. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018, οι Κινέζοι πραγματοποίησαν πολυάριθμα ταξίδια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, τα ταξίδια στο εξωτερικό έφτασαν τα 150 εκατομμύρια ενώ τα ταξίδια εντός των ορίων της χώρας ξεπέρασαν τα 5.5 δισεκατομμύρια το προηγούμενο έτος. 
Σημαντική ήταν επίσης και η υποδοχή ξένων τουριστών στην κινεζική ηπειρωτική χώρα, με τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα να υποδέχονται 48 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες το 2018. 
     (Ελένη Μπίλια, πηγή στοιχείων: Xinhua)