Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Απευθείας πτήση ενώνει τη Shenzhen με τη Ρώμη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-03-30 20:57:50
  • Προβολές:
  • 810

Στις 30 Μαΐου 2019 θα εγκαινιαστεί η απευθείας αεροπορική διαδρομή που θα ενώνει την πόλη Shenzhen της νότιας Κίνας με την πρωτεύουσα της Ιταλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση ενός αεροδρομίου στη Shenzhen. 
H ταχύτατα αναπτυσσόμενη κινεζική πόλη Shenzhen θα συνδέεται άμεσα με τη Ρώμη μέσω της πτήσης HU437, που θα εκτελείται από ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 787 Dreamliner. Αυτό θα αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Shenzhen Baoan στις 1:30 π.μ. ώρα Πεκίνου κάθε Πέμπτη και Κυριακή και θα φτάνει στη Ρώμη στις 8:10 π.μ. τοπική ώρα. 
Η πτήση της επιστροφής με αριθμό HU438 θα αναχωρεί από τη Ρώμη στις 11:25 τοπική ώρα και θα προσγειώνεται στη Shenzhen στις 5:20 π.μ. ώρα Πεκίνου την επόμενη ημέρα. 
Η εγκαινίαση της απευθείας πτήσης μεταξύ Ρώμης και Shenzhen αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία και αναμένεται ότι θα αυξήσει κι άλλο τις επαφές των δύο χωρών. Ήδη η Ιταλία αποτελεί το δεύτερο πιο δημοφιλή Ευρωπαϊκό προορισμό για τους Κινέζους τουρίστες καθώς το 2018 μόνο πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.8 εκατομμύρια ταξίδια, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ακαδημίας Τουρισμού της Κίνας και του ταξιδιωτικού γραφείου Ctrip. Η Ιταλία δε εξέδωσε 15% περισσότερες άδειες παραμονής στην Κίνα το προηγούμενο έτος.