Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

2000 εθελοντές στην Διεθνή Έκθεση Κηπουρικής στο Πεκίνο

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-03-30 20:55:57
  • Προβολές:
  • 716

Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών θα συμμετάσχει στην τελετή έναρξης και τη δοκιμαστική λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης Κηπουρικής που θα διοργανωθεί στο Πεκίνο και θα διαρκέσει από τις 29 Απριλίου έως τις 7 Οκτωβρίου 2019. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο διοργανωτής της έκθεσης, οι εθελοντές προέρχονται από 47 ανώτατα ινστιτούτα, 60 εταιρίες και 16 επαρχίες και οι περισσότεροι από αυτούς που ενεγράφησαν έχουν ήδη εργαστεί σε μεγάλες διοργανώσεις και εχουν την ικανότητα να μιλούν άπταιστα αγγλικά, ενώ μερικοί απ΄ αυτούς είναι άριστοι γνώστες της γαλλικής, της γερμανικής και της ισπανικής γλώσσας. 
Όπως ανέφερε ακόμα ο διοργανωτής της έκθεσης, η μεγάλη αυτή δράση θα παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα στον τομέα της κηπουρικής και της καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών σε έναν τεράστιο χώρο στους πρόποδες του Σινικού Τείχους στην βορειοδυτική Επαρχία του Πεκίνου, Yanqing. 
Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που η Κίνα διεξάγει μια τέτοιου είδους υψηλού επιπέδου έκθεση κηπουρικής καθώς έχουν περάσει 20 χρόνια από την πρώτη φορά που διοργανώθηκε κάτι αντιστοιχο στην νοτιοδυτική κινεζική πόλη Kunming το 1999. 
Η έκθεση αυτή αναμένεται ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέορν. Ήδη ως τώρα 110 χώρες και διεθνεις οργανισμοί έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην έκθεση, ενώ αναμένεται ότι πάνω από 16 εκατομμύρια άνθρωποι θα επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο.