Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Συμμετοχή του κινεζικού ποτού Μoutai στην Food Expo 2019

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-03-30 20:52:56
  • Προβολές:
  • 744

Μια ακόμη επιτυχημένη συμμετοχή στην Food Expo 2019 σημείωσε το διάσημο ποτό της Κίνας Kweichow Moutai, εντυπωσιάζοντας τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της έκθεσης. 
   Η διοργάνωση της έκθεσης Τροφίμων και Ποτών αποτελεί τη μεγαλύτερη του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης και υποδέχεται κάθε χρόνο πλήθος παραγωγικών και μεταποιητικών μονάδων τροφίμων και ποτών. Φέτος συμμετείχαν 1350 εκθέτες, καταγράφηκαν 70.000 επισκέπτες και 900 φιλοξενούμενοι αγοραστές, αναδεικνύοντας την απήχηση αυτής της διοργάνωσης. 
Μεταξύ των εκθετών ήταν και ο κύριος Πέτρος Τσάνγκ, εμπορικός αντιπρόσωπος του κινεζικού αλκοολούχου ποτού Kweichow Moutai στην Ελλάδα. Ο κύριος Τσανγκ υποδέχτηκε πλήθος επισκεπτών και ενδιαφερομένων που είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν το διάσημο κινεζικό ποτό. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των κινεζικών εταιριών που συμμετείχαν στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, οι διοργανωτές τοποθέτησαν την κινεζική σημαία έξω από τον εκθεσιακό χώρο. 
Τόνισε δε ότι η συγκεκριμένη έκθεση δίνει στο κινεζικό ποτό μια σημαντική ευκαιρία να γίνει ακόμα πιο γνωστό σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Καθώς ο πολιτισμός του κρασιού αποτελεί σημαντικό μέρος του κινεζικού πολιτισμού, η εταιρία Kweichow Moutai αξιοποιεί αυτή την ευκαιρία και χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ρόφημα ως φορέα προώθησης της βαθιάς γοητείας του κινεζικού πολιτισμού σε εκθέτες και επισκέπτες από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Ο κύριος Τσανγκ επεσήμανε ακόμη ότι η παρουσία του εκθεσιακού περιπτέρου με το συγκεκριμένο ποτό ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς προσέλκυσε αρκετούς αγοραστές και επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας. Ο ίδιος αναμένει ότι στο μέλλον η δυναμική της κινεζικής εταιρίας θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και η αγορά του ποτού θα επεκταθεί σημαντικά.