Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Άρθρο του Σι Τζινπίνγκ για την μεταρρύθμιση του εθνικού συστήματος επιθεώρησης

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-03-07 18:04:40
  • Προβολές:
  • 565

Ιδιόγραφο άρθρο του Κινέζου Προέδρου Σι Τζινπίνγκ εκδόθηκε στο πέμπτο τεύχος της Qiushi Journal την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 με θέμα την εμβάθυνση της μεταρρύθμισης του εθνικού συστήματος επιθεώρησης. 
Στο άρθρο αυτό, ο Κινέζος Πρόεδρος αναφέρει ότι η μεταρρύθμιση στο εθνικό σύστημα έχει επιτύχει αξιοσημείωτη πρόοδο και έχει συμβάλει στη συγκεντρωτική και ενοποιημένη ηγεσία του Κόμματος. Η πρόοδος αυτή έχει επιτευχθεί μέσω των εκστρατειών για την καταπολέμηση της διαφθοράς, της ενδελεχούς επίβλεψης πάνω στον τομέα του δημοσίου, καθώς και μέσω του εντοπισμού τόσο των ενδείξεων όσο και των αιτιών που προκαλούν φαινόμενα διαφθοράς. 
Η μεταρρύθμιση ακόμη έχει βοηθήσει σημαντικά στην καθιέρωση της προόδου που πραγματοποιείται από τις καμπάνιες κατά του χρηματισμού, ενώ όπως τόνισε ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, η εκτεταμένη αναμόρφωση του εθνικού συστήματος επιθεώρησης στόχευε στην βελτίωση της αποδοτικότητας στην επίβλεψη του δημόσιου τομέα και σε όσους δουλεύουν σε αυτόν. 
Επεσήμανε δε ότι οι διαδικασίες μεταρρύθμισης θα πρέπει να προωθηθούν περαιτέρω και οι υπεύθυνοι για την επίβλεψή της οφείλουν να εκπαιδευτούν με έναν συστηματοποιημένο και σωστό τρόπο, ενώ οι αξιωματούχοι θα πρέπει να ασκούν πειθαρχικό έλεγχο και οι εποπτικοί οργανισμοί να είναι πιστοί στο Κόμμα και το λαό.