Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Πάνω από 250 εκατομμύρια Γιουάν για την καταπολέμηση της φτώχειας

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-02-02 23:41:01
  • Προβολές:
  • 973


Το τεράστιο ποσό των 250 εκατομμυρίων Γιουάν (37 εκατομμύρια δολάρια) επένδυσε το Ίδρυμα Siyuan για την Καταπολέμηση της Φτώχειας στην Κίνα το 2018 σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή του. 
   Στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας της χώρας για την καταπολέμηση της φτώχειας, η Κεντρική Επιτροπή του Εθνικού Δημοκρατικού Οργανισμού Υποδομών της Κίνας εγκαινίασε το συγκεκριμένο ίδρυμα για να ενθαρρύνει την συμμετοχή των εταιριών στην καταπολέμηση της φτώχειας αλλά και για να προωθήσει φιλανθρωπικά προγράμματα. 
Όπως ανέφερε το Ίδρυμα, περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι επωφελήθηκαν από έναν αριθμό προγραμμάτων πρόνοιας που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ιδρύματος το 2018. 
Μερικές από τις πρωτοβουλίες ήταν οι ιατροφαρμακευτικές παροχές και η υποστήριξη της εκπαίδευσης, καθώς και η στήριξη της βιομηχανίας σε αγροτικές περιοχές. 
Ο Li Xiaolin, γενικός γραμματέας του Ιδρύματος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τα τελευταία χρόνια, έχουμε δωρίσει 939 ασθενοφόρα, έχοντας επιτύχει το στόχο μας που ήταν η δωρεά τουλάχιστον ενός ασθενοφόρου σε κάθε νοσοκομείο που λειτουργεί σε επίπεδο κωμόπολης στις αυτόνομες περιοχές των πέντε εθνοτικών μειονοτήτων της χώρας». 
Η συμβολή και η αρωγή του Ιδρύματος σε περιοχές που πλήττονται από τη φτώχεια αναμένεται να συνεχιστεί και να ενταθεί καθώς σχεδιάζει να επενδύσει 265 εκατομμύρια Γιουάν το 2019 για να ενδυναμώσει το ρόλο του στην ανακούφιση από τη φτώχεια.