Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Απευθείας πτήση ενώνει τη Jinan με το Ελσίνκι

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-01-26 20:32:26
  • Προβολές:
  • 1069


Με απευθείας πτήση θα ενώνεται από τις 8 Απριλίου 2019 η πόλη Jinan, πρωτεύουσα της επαρχίας Shandong στην ανατολική Κίνα με το Ελσίνκι και τη Vantaa της Φινλανδίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διεθνούς Αεροδρομίου Yaoqiang στη Jinan. 
   H αεροπορική γραμμή θα εκτελείται από την κινεζική αεροπορική εταιρία Tibet Airlines και θα είναι η πρώτη απευθείας πτήση που θα ενώνει τη Jinan με την Φινλανδία, όπως ανέφερε το τμήμα μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Jinan. Η συγκεκριμένη πτήση θα αποτελέσει την πρώτη διηπειρωτική πτήση της Tibet Airlines, η οποία είναι επίσης η πρώτη κινεζική αεροπορική εταιρία που θα διεξάγει απευθείας πτήση μεταξύ της Κίνας και της Φινλανδίας. 
Η απευθείας αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα τον Απρίλιο και δύο φορές την εβδομάδα από τον Μάιο κι εξής, ενώ το αεροσκάφος θα είναι τύπου Airbus 330. 
Πριν την Jinan, άλλες 7 πόλεις της Κίνας: το Πεκίνο, η Σαγκάη, η Guangzhou, το Χονγκ Κονγκ, η Chongqing, η Xi’an και η Nanjing είχαν καθιερώσει απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Ελσίνκι. H διάρκεια της πτήσης αναμένεται να είναι λιγότερη από 10 ώρες, μειώνοντας κατά πολύ το χρόνο ταξιδιού και την ταλαιπωρία των επιβατών. 
   Το αεροσκάφος θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι, που βρίσκεται στη Vantaa, την μητροπολιτική περιοχή κοντά στην πρωτεύουσα του Ελσίνκι. Η Vantaa είναι Φίλη πόλη της Jinan και η νέα αεροπορική διαδρομή αναμένεται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω τους οικονομικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ της Jinan, του Ελσίνκι και της Vantaa, κάνοντας τα ταξίδια και τις αλληλεπιδράσεις ευκολότερες για τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες.