Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών στην επαρχία Hainan

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-01-26 20:31:39
  • Προβολές:
  • 1066


Το Φεστιβάλ της Άνοιξης, ένα από τα σπουδαιότερα φεστιβάλ της Κίνας, πλησιάζει κι οι ετοιμασίες για την υποδοχή του κορυφώνονται. Όλοι ετοιμάζουν το πρόγραμμά τους κι οι δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν το πλήθος τουριστών, που θα επιλέξει ένα διαφορετικό για να περάσει τις ημέρες της κινεζικής αργίας. Τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια στην επαρχία Hainan της νότιας Κίνας αναμένεται ότι θα διαχειριστούν πάνω από 6.3 εκατομμύρια επιβάτες κατά τη διάρκεια της ταξιδιωτικής περιόδου για το επερχόμενο Φεστιβάλ της Άνοιξης. 
Σύμφωνα με το Διεθνές Αεροδρόμιο Haikou Meilan στην πρωτεύουσα της επαρχίας, από τις 21 Ιανουαρίου έως την 1η Μαρτίου, που θα είναι και η περίοδος αιχμής, το αεροδρόμιο θα διαχειριστεί 22.071 πτήσεις και 3.5 εκατομμύρια επισκέπτες. Το δεύτερο αεροδρόμιο στην επαρχία Hainan, το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix, που βρίσκεται στην πόλη Sanya, ένα εξίσου δημοφιλές τουριστικό θέρετρο, αναμένεται να εκτελέσει και να υποδεχτεί 15.006 πτήσεις και 2.8 εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 
Επίσης, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας, για πρώτη φορά θα προγραμματιστούν νυχτερινές πτήσεις στο Αεροδρόμιο Haikou Meilan από τις 9 έως τις 24 Φεβρουαρίου για να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου πλήθους των ταξιδιωτών και αποφυγή συμφόρησης των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.