Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Δοκιμαστική λειτουργία για έξυπνο λεωφορείο στην κεντρική Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-01-05 21:39:12
  • Προβολές:
  • 1280


Στην πόλη Changsha, πρωτεύουσα της επαρχίας Hunan στην Κεντρική Κίνα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 η πρώτη διαδρομή για έξυπνα λεωφορεία σε ανοιχτό δρόμο. 
   Τα έξυπνα λεωφορεία θα εκτελούν διαδρομές στους δρόμους της πόλης αυτόματα και χωρίς την ύπαρξη οδηγού. Η λεωφορειακή γραμμή που χρησιμοποιήθηκε για την πρώτη δοκιμαστική λειτουργία των έξυπνων λεωφορείων έχει μήκος 7.8 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει συνολικά 22 στάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της κυκλικής διαδρομής στην πόλη Xiangjiang New Area. 
Το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την δοκιμαστική διαδρομή καθώς πέρασε με ευκολία από τους φωτεινούς σηματοδότες, έκανε στροφές και σταμάτησε σε όλες τις στάσεις. Ολοκλήρωσε το ταξίδι με απόλυτη ακρίβεια και ακολούθησε όλες τις προγραμματισμένες οδηγίες. 
Η δοκιμαστική λειτουργία θα περιλαμβάνει άλλα τρία λεωφορεία με ίδια χαρακτηριστικά που θα εκτελέσουν την ίδια διαδρομή, σύμφωνα με πηγές από την επιτροπή διαχείρισης της περιοχής. 
 Η περιοχή Xiangjiang New Area στοχεύει στην οικοδόμηση μιας εθνικής λεωφορειακής γραμμής για έξυπνα λεωφορεία με στόχο να προωθήσει την ίδρυση επαγγελματικών δεδομένων για τέτοιου είδους οχήματα, που θα μπορέσουν να προωθηθούν και στην εγχώρια αγορά.