Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ράλι με αυτοκίνητα – αντίκες στην νότια Κίνα και το Βιετνάμ

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-11-24 21:53:09
  • Προβολές:
  • 993


    8 αυτοκίνητα – αντίκες θα συμμετάσχουν στο Ράλι 2018 Hong Kong Antique Car Yunnan- Vietnam Run, που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 27 Νοεμβρίου 2018, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της επαρχίας Yunnan στη νοτιοδυτική Κίνα. 
Οι αντίκες αυτές θα είναι ένα Ford V8 Coupe, κατασκευασμένο το 1937, ένα Morgan του 1979, ένα Volkswagen Touring του 1966, μια Aston Martin V8 του 1980, μια Ferrari 550 του 1999, μια Ferrari Mondial του 1986, ένα Alfa Romeo Spider του 1973 και μια Mercedes 280S. 
Πρόκειται για συλλεκτικά αυτοκίνητα, που θα διαγωνιστούν και θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στο δρόμο. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν θα περνά από τον οικονομικό άξονα «Kunming -Lao Cai- Hanoi-Haphong- Quang Ninh» και θα καλύψουν ένα ταξίδι 1000 χιλιομέτρων, διασχίζοντας πέντε επαρχίες στην Κίνα και το Βιετνάμ. 
Η μεγάλη αυτή εκδήλωση οργανώνεται από κοινού από το Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχιακής Κυβέρνησης της Yunnan και το Hong Kong Xinhua Finance Agency με σκοπό να ενισχύσει την εμπορική ανταγωνιστικότητα στον οικονομικό άξονα και να εμβαθύνει την πραγματιστική συνεργασία ανάμεσα στη Yunnan, το Hong Kong και τις βορειότερες επαρχίες του Βιετνάμ. 
Ο αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει από το Haiphong, θα συνεχίσει στην Επαρχία Quang Ninh και τη Hanoi,- πρωτεύουσα του Βιετνάμ-, για να περάσει στην Κίνα μέσω του Lao Cai και να καταλήξει στο Kunming, όπου θα σημάνει και το τέλος του ράλι. 
Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την αύξηση των επαφών και της συνεργασίας μεταξύ αυτών των περιοχών, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις για επιχειρηματικές ανταλλαγές και επιδείξεις από τα αυτοκίνητα αντίκες στις πόλεις κατά μήκος του οικονομικού άξονα.