Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ανώτατος αξιωματούχος του ΚΚΚ συναντά ομάδα εκπροσώπων από τη Σιγκαπούρη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-11-10 23:31:04
  • Προβολές:
  • 695


Με ομάδα αντιπροσώπων από τη Σιγκαπούρη συναντήθηκε ο Chen Xi, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και επικεφαλής του Οργανισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΚ, την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο Πεκίνο.
Ο Chen Xi υποδέχτηκε την ομάδα αντιπροσώπων στο πλαίσιο του 19ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΚΚΚ, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συνομιλίες μαζί τους και να σχολιάσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Εξέφρασε την επιθυμία του για επέκταση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Σιγκαπούρης σε τομείς, όπως οι ανθρώπινοι πόροι και η ανάπτυξη της ηγεσίας, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια συνολική συνεργασία, που θα εξελίσσεται όλο και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου. 
Από την πλευρά της Σιγκαπούρης, η Chan Lai Fung, επικεφαλής της αντιπροσωπείας και μόνιμη γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας της Σιγκαπούρης, τόνισε ότι αναμένει περισσότερα καρποφόρα αποτελέσματα από την ανταλλαγή ταλαντούχων επιστημονικών στελεχών και των δύο χωρών και στοχεύει στην ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας.