Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ετήσιο συνέδριο διεθνούς εκπαίδευσης στην Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-10-20 21:52:15
  • Προβολές:
  • 1336

Στο Πεκίνο θα διοργανωθεί φέτος το 19ο ετήσιο Συνέδριο Διεθνούς Εκπαίδευσης από τις 18 έως 21 Οκτωβρίου με κεντρικό θέμα «Εκσυγχρονισμός της Εκπαίδευσης- Πρακτική και Έρευνα». 
   Μαζί με το Διεθνές Συνέδριο, η Κίνα θα φιλοξενήσει σε 4 πόλεις της την Διεθνή έκθεση για την εκπαίδευση, η οποία θα διαρκέσει από τις 20- 28 Οκτωβρίου. 
Το Πεκίνο, η Chengdu, η Guangzhou και η Σαγκάη θα υποδεχτούν μέλη από 400 εκπαιδευτικά ινστιτούτα, προερχόμενα από 30 διαφορετικές χώρες και περιοχές. Οι συζητήσεις τους θα κινηθούν γύρω από το θέμα του εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης και οι ειδικοί θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο. 
Σκοπός είναι η αναζήτηση μεθόδων και τρόπων με τους οποίους θα μπορούσε να εκσυγχρονιστεί η εκπαίδευση και να γίνει αποδοτικότερη. Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν ακόμη σεμινάρια και συζητήσεις πάνω σε προγράμματα συνεργασίας ανάμεσα σε κινεζικά και ξένα πανεπιστήμια. 
Τιμώμενη χώρα της έκθεσης θα είναι η Ρωσία, από την οποία θα ταξιδέψουν αντιπρόσωποι από 40 κορυφαία πανεπιστήμιά της για να συμμετάσχουν στην έκθεση.