Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Κέντρο Τέχνης στη Fujian από το Μουσείο του Παλατιού

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-10-20 21:50:55
  • Προβολές:
  • 1381

Τα αποκαλυπτήρια του 6ου καλλιτεχνικού κέντρου πραγματοποίησε το Μουσείο του Παλατιού στην πόλη Fuzhou, την πρωτεύουσα της νοτιοανατολικής Επαρχιας της Κίνας, Fujian. 
    Από το 2015, το Μουσείο του Παλατιού έχει δημιουργήσει έξι συνολικά καλλιτεχνικά κέντρα σε διάφορες πόλεις της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων των Shenzhen και Zhuhai. Το συγκεκριμένο κέντρο στη Fujian θα πραγματοποιεί ετήσια πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σεμινάρια και θα φιλοξενεί εκθέματα από το Μουσείο του Παλατιού. 
Το Μουσείο του Παλατιού είναι από τα σημαντικότερα πολιτιστικά κειμήλια της Κίνας και φέρει μια σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά.
 Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Προέδρός του, κος Shan Jixiang «Το Μουσείο του Παλατιού αναζητά μακροπρόθεσμα σχέδια για να εξαπλώσει τον πολιτισμό. Τα καλλιτεχνικά κέντρα έχουν μια πολύ θετική επίδραση στην ενσωμάτωση του πολιτισμού στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η μακρά ιστορία της πολης Fuzhou και η πολιτιστική της κληρονομιά ταιριάζουν εξαιρετικά με το Μουσείο του Παλατιού». 
Οι δράσεις του Μουσείου του Παλατιού δεν πραγματοποιούνται μόνο εντός των συνόρων της χώρας, αλλά επεκτείνονται και στο εξωτερικό με την ανταλλαγή εκθέσεων και την υπογραφή συμφωνιών.