Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Δωρεάν κλινική υποστήριξη για τη διακοπή του καπνίσματος στο Πεκίνο

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-10-20 21:48:02
  • Προβολές:
  • 1482

Στην παροχή δωρεάν κλινικής βοήθειας σε καπνιστές, κατοίκους του Πεκίνου, προχώρησαν οι τοπικές αρχές Υγείας της πόλης, εγκαινιάζοντας ένα καινούριο πρόγραμμα. 
   Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheMirror, το νέο πρόγραμμα, που παρουσιάστηκε από την Health Commission και την Patriotic Health Campaign Committee, θα παρέχει ιατρική στήριξη σε 300 άτομα, με σκοπό να τα βοηθήσει να διακόψουν αυτή την εξαιρετικά ανθυγιεινή συνήθεια. Τα Νοσοκομεία Beijing Chaoyang, Beijing Hospital, Fuxing Hospital και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Peking θα συνεργαστούν και θα παρέχουν εισαγωγικές και τακτικές εξετάσεις για ένα χρόνο, καθώς και μια μηνιαία παροχή φαρμακευτικής αγωγής. 
Ιδιωτικές κλινικές για τη διακοπή του καπνίσματος θα προσφέρουν επίσης δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη, ως μέρος του προγράμματος, βοηθώντας τους καπνιστές ακόμη περισσότερο. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι πολύ απλή και πραγματοποιείται με μια κλήση στο 12320 ή με το σκανάρισμα ενός ειδικού κωδικού QR, o οποίος συνδέει τον ενδιαφερόμενο με την επιτροπή της καμπάνιας στην κινεζική εφαρμογή επικοινωνίας wechat. 
Η πρωτοβουλία των αρχών της Κινεζικής πρωτεύουσας είναι ιδιαίτερα σημαντική αν αναλογιστεί κανείς τις πολλαπλές επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία των καπνιστών, αλλά και των ανθρώπων που υπάρχουν στο περιβάλλον τους. Μια τέτοια καμπάνια είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει στη μείωση του αριθμού των καπνιστών και στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών στο συγκεκριμένο θέμα.