Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Συνέδριο εικονικής πραγματικότητας στη Jiangxi

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-10-20 21:25:38
  • Προβολές:
  • 696

Παγκόσμιο Συνέδριο στη βιομηχανία εικονικής πραγματικότητας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Nanchang, πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας της Κίνας Jiangxi από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου. Οι ομιλίες του Συνεδρίου θα εστιάσουν στην εικονική πραγματικότητα, την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία 5G. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστεί και έκθεση εικονικής πραγματικότητας, ενώ πάνω από 170 ομιλητές θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις. 
Το Συνέδριο θα έχει μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Jiangxi Wu Xiaojun «Προσκαλέσαμε στο συνέδριο περισσότερα από 2000 άτομα από τη βιομηχανία εικονικής πραγματικότητας, από 18 χώρες και περιοχές του κόσμου. Στο Συνέδριο θα σχεδιαστούν συνολικά 60 προγράμματα με συνολικό κόστος επενδύσεων 19,1 δισεκατομμύρια γιουάν (2,78 δισεκατομμύρια δολάρια)». 
Η αγορά της εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα αποτελεί μια από τις πιο προσοδοφόρες και ραγδαία αυξανόμενες βιομηχανίες στη χώρα. Η ανάπτυξή της πραγματοποιείται με ταχείς ρυθμούς κάθε χρόνο, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του Κινεζικού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας των Πληροφοριών και του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφοριακής Τεχνολογίας, τα έσοδα από την συγκεκριμένη αγορά έφτασαν τα 16 δισεκατομμύρια γιουάν την προηγούμενη χρονιά. Αναμένεται ότι το 2020 τα έσοδα από την εικονική πραγματικότητα θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν τα 90 δισεκατομμύρια γιουάν, με  συνολικό ετήσιο βαθμό ανάπτυξης πάνω από 120 %.