Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

97,9 εκατ. επισκέπτες κατά τη διάρκεια του Μεσο-Φθινοπωρινού Φεστιβάλ

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-09-29 20:47:57
  • Προβολές:
  • 1368


Όλο και περισσότερους επισκέπτες υποδέχεται η Κίνα κατά τη διάρκεια του Μεσο-Φθινοπωρινού Φεστιβάλ, του δεύτερου σημαντικότερου φεστιβάλ στην Κίνα, μετά τον εορτασμό του Φεστιβάλ της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς. 
Η Κίνα φέτος υποδέχτηκε συνολικά 97,9 εκατομμύρια επισκέπτες σε όλη την έκτασή της κατά τη διάρκεια της αργίας του τριήμερου Φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, τα έσοδα από τον εγχώριο τουρισμό έφτασαν τα 43,5 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 6,34 δισεκατομμύρια δολάρια) κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Τα τελευταία χρόνια, το Μεσο-Φθινοπωρινό Φεστιβάλ αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για την πραγματοποίηση ταξιδιών σε κοντινές αποστάσεις, σε περιοχές της χώρας και ιδίως στην επαρχία. 
Τα σύντομα και κοντινά ταξίδια στην επαρχία αποτέλεσαν φέτος την πιο διάσημη απόδραση, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, που επιθυμούν ένα μικρό διάλειμμα από την πραγματικότητα. Το Μεσο-Φθινοπωρινό Φεστιβάλ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για την πραγματοποίηση σύντομων διακοπών, όσο και για την επανένωση των οικογενειών και την συγκέντρωση όλων των μελών τους.