Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Πρώτη απευθείας πτήση ενώνει Ν.Δ Κίνα- Ισραήλ

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-09-29 20:45:24
  • Προβολές:
  • 994


Εγκαίνια για την πρώτη απευθείας πτήση, που συνδέει τη νοτιοδυτική Κίνα με το Ισραήλ, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου από την αεροπορική εταιρία Sichuan Airlines. Η δημιουργία της απευθείας πτήσης είναι αποτέλεσμα της αυξημένης επιβατικής κίνησης και του όλο και μεγαλύτερου ενδιαφέροντος για σύνδεση των δύο χωρών.
Σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν όλοι οι ταξιδιώτες και να απολαμβάνουν ένα πιο ξεκούραστο ταξίδι, η συγκεκριμένη πτήση συνδέει την Chengdu, πρωτεύουσα της νοτιοδυτικής επαρχίας της Κίνας Sichuan με τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ- Αβίβ. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου A330, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ η διάρκεια της πτήσης θα είναι περίπου 10 ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισραήλ υποδέχτηκε πάνω από 110,000 Κινέζους επισκέπτες το 2017, αριθμός αυξημένος κατά 45% από το προηγούμενο έτος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο γενικός πρόξενος του Ισραήλ στη Chengdu, «Η απευθείας πτήση όχι μόνο θα βοηθήσει την αύξηση του τουρισμού, αλλά θα αποτελέσει και καταλύτη για την πλήρη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Η πτήση αυτή θα ενισχύσει τις ανταλλαγές και τη συνεργασία σε όλους τους τομείς μεταξύ του Ισραήλ και της νοτιοδυτικής Κίνας».