Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Σαγκάης CCPIT

  • πηγή:300
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-09-13 22:11:16
  • Προβολές:
  • 419

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σαγκάης CCPIT κ. Yang Jianrong, και αντιπροσωπεία μελών του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών, κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα. 
Η Υπουργός είχε συναντηθεί τον περασμένο Μάιο στη Σαγκάη με τον κ. Jianrong στο πλαίσιο των επαφών της με αξιωματούχους, τουριστικούς ομίλους και αεροπορικές εταιρείες για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας και την καθιέρωση νέας απευθείας πτήσης Σαγκάης - Αθήνας. 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Σαγκάης επισήμανε το ενδιαφέρον τους για τη διερεύνηση των ευκαιριών που προσφέρει η Ελλάδα για επενδύσεις στον ευρύτερο τουριστικό τομέα. Εξέφρασε στην Υπουργό τη στήριξή του στην προσπάθειά της για την καθιέρωση απευθείας πτήσης Σαγκάης - Αθήνας και την ενημέρωσε ότι ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.   
Επίσης, ο κ.Jianrong εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη το Νοέμβριο του 2018, και απηύθυνε πρόσκληση στην Υπουργό να παραστεί.