Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ρομπότ βοηθούν στις δημόσιες νομικές υπηρεσίες

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-07-28 16:38:19
  • Προβολές:
  • 1282
Ρομπότ, που θα βοηθούν στις δημόσιες νομικές υπηρεσίες αναπτύχθηκαν στο οροπέδιο της επαρχίας Qinghai της βορειοδυτικής Κίνας με σκοπό να διευκολύνουν τους πολίτες με τα καθημερινά νομικά τους προβλήματά. Τα αποκαλυπτήρια αυτού του πρωτοποριακού ρομπότ έγιναν την Τρίτη 24 Ιουλίου, δίνοντας την ευκαιρία για περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής.
Το συγκεκριμένο είδος ρομπότ είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μνήμη σε μορφή cloud και μπορεί να καλύψει πάνω από 50,000 ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα, που είναι αντικείμενα διένεξης, όπως ο γάμος, τα εργασιακά ζητήματα, η μετακίνηση, τα δικαιώματα του καταναλωτή, η κοινωνική ασφάλεια, η κατεδάφιση σπιτιών, ο τουρισμός και τα ιδιωτικά δάνεια.
Πληροφορίες για δικηγορικές εταιρίες, συμβολαιογραφικά γραφεία, ιατροδικαστικές εκτιμήσεις, νομική βοήθεια και διαλογισμό είναι επίσης διαθέσιμες από τα ρομπότ, σύμφωνα με την Sha Chongfan και τον Εκδοτικό Οίκο ‘Κινεζική Δημοκρατία και Νομικά συστήματα». Ο συγκεκριμένος Εκδοτικός Οίκος και το επαρχιακό τμήμα δικαιοσύνης της Qinghai δούλευαν πάνω στην κατασκευή του ρομπότ για πάνω από 10 μήνες. Τα κέντρα νομικών υπηρεσιών σε νομούς και πόλεις θα εξοπλιστούν με τα ρομπότ πολύ σύντομα, ακόμα και την ίδια μέρα με την αποκάλυψη του ρομπότ στο κοινό.
Η Sha Chongfan ανέφερε ότι τα ρομποτ θα βελτιώσουν τη δυνατότητά τους για κατανόηση και αναγνώριση των διαλέκτων της περιοχής και των Θιβετιανών υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψιν πολλές μειονοτικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Θιβετιανής εθνότητας, που ζει στην Qinghai. H ανάγκη για την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας ήταν μεγάλη καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Liu Bolin, αντιπρόεδρος του επαρχιακού τμήματος δικαιοσύνης της Qinhgai, «Οι νομικοί πόροι ήταν υπερβολικά περιορισμένοι στην περιοχή, όπου κυρίως υπάρχουν βοσκοτόπια, ενώ υπήρχαν 11 περιοχές που δεν είχαν καθόλου δικηγόρους στην επαρχία Qinghai. Η ανάπτυξη και η χρήση προιόντων υψηλής τεχνολογίας είναι πολύ σημαντικά για την ανανέωση και την βελτίωση των δημόσιων νομικών υπηρεσιών».