Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Το Φεστιβάλ μπύρας στην Κίνα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-07-07 21:02:31
  • Προβολές:
  • 1179
Περισσότερες από 200 διαφορετικές μάρκες μπύρας προερχόμενες από 30 χώρες και περιοχές θα παρουσιαστούν στο 28ο Διεθνές Φεστιβάλ μπύρας στην Qingdao, την παραθαλάσσια πόλη της ανατολικής Κίνας. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου, διάστημα αρκετά μεγαλύτερο από το περσινό λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου. Σύμφωνα με τον Μi Desheng, διευθυντή της τουριστικης απόστολής της δυτικής ακτής Χihai’an, όπου θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, «Η περίοδος διεξαγωγής του Φεστιβάλ έχει επεκταθεί φέτος για να φιλοξενήσει περισσότερους τουρίστες. Ήδη, ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για το Φεστιβάλ καλύπτει περισσότερα από 800.000 τετραγωνικά μέτρα».
    Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή Qingdao πραγματοποιήθηκε και η 18η  Σύνοδος Κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στις 9-10 Ιουνίου.  Ένας από τους στόχους του Φεστιβάλ είναι να αναδειχθούν οι χώρες του Οργανισμού Συνεδρίασης της Σαγκάης, ενώ φέτος θα υπάρχει και ένας χώρος για ρωσική μπύρα.
Το συγκεκριμένο φεστιβάλ αποτελεί έναν ετήσιο εορτασμό και είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χώρας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν πάνω από 1300 τύπους μπύρας, μεταξύ των οποίων και η διάσημη Τsingdao Brewery, δημιούργημα της περιοχής Qingdao και κλασική επωνυμία μπύρας στην Κίνα.