Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Oικοδόμηση όμορφων επαρχιών στην Κίνα με ευχάριστο περιβάλλον

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-05-11 16:00:40
  • Προβολές:
  • 803
Ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ εξέφρασε την επιθυμία του για την πραγματοποίηση σημαντικών προσπαθειών με σκοπό να δημιουργηθούν όμορφες επαρχίες και ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους κατοίκους.     
     Στόχος είναι να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο και τα κέρδη των κατοίκων στις επαρχίες. Ο Πρόεδρος Σι παρουσίασε ως παράδειγμα την επαρχία Zhejiang. Συγκεκριμένα, τόνισε τις συνεχείς προσπάθειες, που έχουν καταβληθεί τα τελευταία 15 χρόνια για τη βελτίωση του αγροτικού περιβάλλοντος, δημιουργώντας «δεκάδες χιλιάδες όμορφα χωριά».
Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όπως έχω αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις, τόσο οι ανεπτυγμένες, όσο και οι υπανάπτυκτες περιοχές θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο σχέδιο βελτίωσης του αγροτικού περιβάλλοντος, ακόμα κι αν τα δεδομένα ποικίλουν».
Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της τριετούς εκστρατείας για τη βελτίωση του επαρχιακού περιβάλλοντος και της στρατηγικής για την αστική αναζωογόνηση, η χώρα θα πρέπει να γνωστοποιήσει και να εστιάσει στις πρακτικές, που υιοθετήθηκαν για να βελτιωθεί η επαρχία Zhejiang, έτσι ώστε όλες οι επαρχίες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα. 
Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει τα μέτρα, που θα ληφθούν να είναι στοχευμένα και να προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες.
Από το 2003, η επαρχία Zhejiang έχει εφαρμόσει ένα πρόγραμμα για την αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος της ζωής στα χωριά. Στα τέλη του προηγούμενου έτους, το 97% των χωριών στην επαρχία Zhejiang είχαν ολοκληρώσει την αναδιαμόρφωσή τους. Οι Αρχές της Κίνας κάνουν συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων όλων των περιοχών και την εξάλειψη της φτώχειας, με στόχο την ανάπτυξη της χώρας και των ανθρώπων.
Η επαρχία Zhejiang είναι μια παραθαλάσσια περιοχή της Κίνας και έχει περίπου 54 εκατομμύρια πληθυσμό.