Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

  • πηγή:希中经济合作商会
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-04-03 23:03:46
  • Προβολές:
  • 819


Το Σάββατο 31.10.2018 έγινε με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση 23 προσκεκλημένων επιχειρηματιών της Κινεζικής Κοινότητας με Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Φώτη Προβατά. Παρευρέθηκαν Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας με επικεφαλής τον Οικονομικό-Εμπορικό Σύμβουλο κ. Li Feng, Πρόεδροι των Συλλόγων της Κινεζικής Κοινότητας στην Ελλάδα και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων Κα Εύα Κοντοσταθάκου.

Ο Σύμβουλος κ. Li Feng μίλησε με θερμά λόγια για την - όπως χαρακτηριστικά είπε - «πολύπλευρη και καθημερινή υποστήριξη του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών μας» και κάλεσε τις Κινεζικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα να συσπειρωθούν στο Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας και να συνεργαστούν στενά με τα λοιπά μέλη του.

Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων Κα Εύα Κοντοσταθάκου, επισήμανε την ανάγκη οι Κινέζοι επιχειρηματίες να συνεργαστούν δυναμικά με τους Έλληνες ομολόγους τους στα πλαίσια του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος κ. Chen Feng δήλωσε ότι οι Κινέζοι επιχειρηματίες είναι πεισμένοι για την αναγκαιότητα της συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας και τόνισε τις σημαντικές συνέργειες που θα προκύψουν με τα άλλα μέλη του.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτης Προβατάς κάλεσε τους Κινέζους επιχειρηματίες στην Ελλάδα να το θεωρούν στο μέλλον σαν το κοινό επιχειρηματικό μας σπίτι, όπως και οι Έλληνες επιχειρηματίες.


Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι από τους προσκληθέντες ορισμένοι κατέθεσαν ήδη τη συνδρομή τους στην Τράπεζα, οι περισσότεροι έστειλαν με e-mail την αίτηση εγγραφής τους και οι λοιποί δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν άμεσα.