Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Το MOUTAI στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2018-02-24 22:34:35
  • Προβολές:
  • 934
 
Ο κρατικός όμιλος KNEICHOW MOUTAI CO.LTD συμμετείχε στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τους δεκάδες επισκέπτες το μυθικό οινοπνευματώδες ποτό ξεχώρισε για το πρωτόγνωρο άρωμά του και την ιδιαίτερη γεύση του. Δόθηκε η ευκαιρία στο ελληνικό κοινό και στις εταιρείες του κλάδου να το γνωρίσουν και να το δοκιμάσουν. Τόσο η συμμετοχή όσο και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και ενθαρρυντικό για το μέλλον.
Το περίπτερο με το ποτό MOUTAI συμμετείχε για δεύτερη φορά στην συγκεκριμένη έκθεση και οργανώθηκε από τον ευρισκόμενο επί δεκαετίες στην Ελλάδα επιχειρηματία – έμπορο κο Πέτρο Τσάνγκ, ο οποίος είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εισαγωγής του ποτού στη Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική ξένη παρουσία στην εν λόγω έκθεση, κάτι που υποδηλώνει την συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθεια των κινεζικών εταιριών να συμμετέχουν σε όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων, που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα.  Παράλληλα, είναι φανερή η στήριξη κάθε ελληνικής προσπάθειας για την ανάπτυξη του κλάδου του εμπορίου.