Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Περιοδεία της κινέζικης Wu Όπερας στην Ελλάδα

  • πηγή:
  • ημερομηνία έκδοσης:2017-06-26 23:54:53
  • Προβολές:
  • 9991
Η πολυβραβευμένη κινέζικη Wu Όπερα που έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες περιοδείες σε πάνω από 30 χώρες σε Ασία, Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική ήρθε στην Αθήνα για μια μοναδική παράσταση, την Δευτέρα 23/01/2017 στο θέατρο Πάνθεον.


Η κινέζικη Wu Όπερα είναι η πιο δημοφιλής μορφή θεατρικού δράματος, της οποίας οι ρίζες χάνονται βαθιά μέσα στο χρόνο. Αποτελείται από ένα παράξενο συνδυασμό τραγουδιού, ποίησης, χορού και πολεμικών τεχνών που εντυπωσιάζει με τα πολύχρωμα κοστούμια, το εντυπωσιακό μακιγιάζ, την ποικιλία των εκφράσεων του προσώπου, τους ακροβάτες, τους γελωτοποιούς και τους παραμυθάδες.
 
Το ρεπερτόριο του θιάσου περιλαμβάνει τα έργα: Traditional Performance 9-Pieced Segmented Dragon, The Goddess of Heaven Scatters Flowers, Lu Bu Tries the Horses, Suona Solo“Picking Dates”, Stage Skill Face Changing, Golden Monkey noisy spring, On Broken Bridge, Divergent Path, The Sedan Ride, Hui Hu Solo Hui Tune, και Chinese Opera Style Martial Arts. 


Διοργανωτές: Υπουργείο Πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα.
Ερμηνεύουν: Ακαδημία Τεχνών Wu Όπερας της επαρχίας Zhejiang (Θίασος Wu Όπερας της Zhejiang).