Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Συνέδριο για την εικονική πραγματικότητα στην Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-11-06 19:06:37
  • Προβολές:
  • 843

Με θέμα: «νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές», το Παγκόσμιο Συνέδριο για τη Βιομηχανία της Εικονικής Πραγματικότητας ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου 2020 στην πόλη Nanchang, πρωτεύουσα της Επαρχίας Jiangxi στην ανατολική Κίνα. 
Το φετινό συνέδριο εστιάζει στα σημαντικά αλλά και κοινά προβλήματα στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της εικονικής πραγματικότητας, στις τάσεις και τις λύσεις της βιομηχανίας της τεχνητής νοημοσύνης και παρουσιάζει τα νεότερα επιτεύγματα σε αυτόν τον τομέα. Φέτος, πάνω από 100 εκπρόσωποι από 18 χώρες και περιοχές συζήτησαν για το οικοσύστημα της βιομηχανίας της εικονικής πραγματικότητας, την ψυχαγωγία, τον τουρισμό, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλα θέματα, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. 
Στην Κίνα, τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί πολύ η βιομηχανία της εικονικής πραγματικότητας καθώς η χώρα στηρίζει την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφοριακής Τεχνολογίας, η αγορά της εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα αναμένεται να φτάσει τα 54.45 δισ. γιουάν μέχρι το 2021.