Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Εθελοντές «πιάνουν δουλειά» στην CIIE

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-11-06 19:02:28
  • Προβολές:
  • 837

Οι προετοιμασίες για την 3η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας (CIIE) μπαίνουν σε τελική ευθεία με πάνω από 4.800 εθελοντές να έχουν αναλάβει ήδη τις θέσεις τους στον εκθεσιακό χώρο της Σαγκάης. 
Οι περισσότεροι από τους εθελοντές φοιτούν σε πανεπιστήμια της Σαγκάης ενώ πάνω από τους μισούς είναι νέοι που γεννήθηκαν μετά το 2000, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοτική επιτροπή της Σαγκάης του Κομμουνιστικού Συνδέσμου Νεολαίας της Κίνας. Οι εργασίες που θα προσφέρουν οι εθελοντές είναι να βοηθήσουν τους επισκέπτες να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο, να απαντούν σε ερωτήσεις και να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια της έκθεσης που θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Σαγκάη. 
Δεδομένου ότι η φετινή Διεθνής Έκθεση Εισαγωγών διεξάγεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει να απασχοληθούν κάποιοι εθελοντές σε θέσεις που θα προσφέρουν πληροφορίες για την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των επισκεπτών.
(Ελένη Μπίλια, πηγή στοιχείων: Xinhua)