Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Παγκόσμιο Συνέδριο Οχημάτων Νέας Ενέργειας

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-10-09 18:05:41
  • Προβολές:
  • 694

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκίνησε στην πόλη Haikou, πρωτεύουσα της Επαρχίας Hainan στη νότια Κίνα το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οχημάτων Νέας Ενέργειας (WNEVC 2020) με τίτλο: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, για τη διατομεακή ενσωμάτωση και τη συνεργασία που θα είναι ωφέλιμη για όλους». 
Το συνέδριο αυτό που διήρκησε τέσσερις μέρες εστίαζε στη βιώσιμη, υγιή και ενοποιημένη ανάπτυξη της βιομηχανίας των οχημάτων νέας ενέργειας και είχε τη Γερμανία ως Τιμώμενη Χώρα. Πραγματοποιήθηκαν δύο συνεδριάσεις ολομέλειας, θεματικές σύνοδοι κορυφής και δύο φόρουμς με θέμα τη Σινο-γερμανική συνεργασία στον τομέα των NEV καθώς και τη διατομεακή συνεργασία για την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και τη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξή τους. 
Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου διεξήχθησαν πέντε διαδικτυακά συνέδρια με επιστήμονες και επικεφαλής εταιριών τόσο από την Κίνα όσο και από το εξωτερικό να συζητούν για τις τελευταίες τεχνολογίες που αφορούν αυτή τη βιομηχανία, όπως η αποθήκευση υδρογόνου, το λογισμικό, η ανταλλαγή ισχύος και οι εφαρμογές μεγάλων δεδομένων.