Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ο νέος πύραυλος μεταφορέας παρουσιάζεται στο κοινό

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-09-23 17:24:07
  • Προβολές:
  • 566

Πέρα από τις υπόλοιπες καινοτόμες κατασκευές της Κίνας, οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Βιομηχανίας στη Σαγκάη έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον νέο εμπορικό πύραυλο μεταφορέα που αναπτύχθηκε από την Ακαδημία Διαστημικής Τεχνολογίας της Σαγκάης σε συνεργασία με την Εταιρία Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας. 
Ο πύραυλος αυτός έχει μεσαίο μέγεθος και συγκεκριμένα 59 μέτρα μήκος και είναι περισσότερο φιλικός προς το περιβάλλον σε σχέση με τους πυραύλους της προηγούμενης γενιάς καθώς τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο στάδιό του χρησιμοποιούν μη τοξικά και μη ρυπογόνα προωθητικά από υγρό οξυγόνο και κηροζίνη. 
Το αεροδυναμικό κάλυμμα του πυραύλου μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές διαμέτρους που κυμαίνονται από 3,35 μέτρα έως πέντε μέτρα, σύμφωνα με άρθρο του Xinhua. 
   Σύμφωνα δε με την ακαδημία της Σαγκάης, ο νέος πύραυλος αναμένεται να κάνει την παρθενική του πτήση κατά τη διάρκεια της περιόδου 2021-2025 και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην αγορά προσφέροντας οικονομικές, αποδοτικές και πρακτικές υπηρεσίες εκτόξευσης.