Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Το όνομα της εφημερίδας:《CHINA GREECE TIMES》
Συχνότητα έκδοσης:Εβδομαδιαία(κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα)
Ίδρυση:1 /1 / 2005
Ιστοσελίδα:www.cgw.gr
Σταθερό τηλέφωνο:+30-2105248088
e-mailinfo@cgw.grcgtimes@hotmail.com
Διεύθυνση:Αγησιλάου 43-45, Aθήνα, 10436, Ελλάδα.(CHINA TOWN 5ος όροφος)
WeChat:zhongxishibao
WEIBO:http://weibo.com/cgwgr
 

◎ Μια σύντομη εισαγωγή για την εφημερίδα CHINA GREECE TIMES

Η «China Greece Times» είναι η μοναδική ελληνο-κινεζική εφημερίδα που εδράζεται στην Ελλάδα και διαδίδει τα ελληνικά νέα στους Κινέζους ανά τον κόσμο και τα κινεζικά νέα στους Έλληνες αναγνώστες.

Η «China Greece Times» είναι η μόνη εφημερίδα που αφορά την Ελλάδα και τοποθετείται στα αεροπλάνα της αεροπορικής εταιρίας Air China. Οι τουρίστες από τη Σαγκάη και το Πεκίνο έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν αυτή την εφημερίδα αμέσως μόλις μπουν στο αεροπλάνο αναχωρώντας από την Κίνα.

Η «China Greece Times» αποτελεί τη μόνη πηγή ειδήσεων για τους Κινέζους αναγνώστες ανά τον κόσμο ενώ οι ίδιες πληροφορίες μπορούν να ληφθούν μέσω της ιστοσελίδας μας, του ‘’WeChat’’ (facebook) και του ‘’weibo’’ (twitter). Επίσης οι πληροφορίες μπορούν να φτάσουν στα κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές και τα i-pads των αναγνωστών.

Η «China Greece Times» μπορεί να φτάσει στο γραφείο του πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα και στο γραφείο του πρέσβη της Ελλάδας στην Κίνα. Η εφημερίδα μας παρέχει τις σημαντικότερες πηγές πληροφοριών για την κινεζική πρεσβεία στην Ελλάδα και την ελληνική πρεσβεία στην Κίνα (το Πεκίνο, τη Σαγκάη και τη Guangzhou).

H «China Greece Times» είναι η μόνη πηγή πληροφοριών, που έχει ως έδρα την Ελλάδα, για το κινεζικό Υπουργείο Εξωτερικών και επηρεάζει την πολιτική της κινεζικής κυβέρνησης τόσο σε άμεσο όσο και σε έμμεσο βαθμό.

Η «China Greece Times» έχει στρατηγικούς συνεταίρους στην Κίνα όπως την People’s Daily, τη Xinhua News Agency και τη China News Service, μοιραζόμαστε τις πηγές των ειδήσεών μας και τα νέα μας μοιράζονται με αυτές.

Η «China Greece Times» είναι η μόνη πηγή πληροφοριών που εδράζεται στην Ελλάδα από την οποία οι τουρίστες μπορούν να ενημερωθούν πριν καν έρθουν στην Ελλάδα. Επίσης, διαθέτουμε πολύ αποτελεσματικά και έγκαιρα συστήματα ανατροφοδότησης της ιστοσελίδας μας. Αυτές οι ειδήσεις που ανατροφοδοτούνται θα γίνουν η πιο σημαντική πηγή ενημέρωσης για τους ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα.

εβδομαδιαία πρώτη σελίδα